Schaduwdoek - Nesling - 3.6m x 3.6m x 3.6m - Lime groen - Driehoek

€ 57,19 (incl. 21% BTW)
Voorraad: 5
2-3 wd
Extra korting!
Aantal 1€57,19Aantal 2-9€55,76Aantal 10 en meer€53,76
Payment methods

Schaduw in een tuin, op een terras, een balkon, bij een speeltoestel of waar dan ook, verkrijg je met dit Nesling schaduwdoek driehoek limegroen - 3.6 x 3.6 x 3.6 meter. Als je daarbij niet schrikt van een fel kleurtje, dan zit je hier helemaal goed. Bekijk de lichtgroene kleur maar eens van dit schaduwdoek. Met dit doek creëer je op een fraaie, efficiënte en betaalbare manier een koel plekje. Want hoe lekker het zonnetje ook kan zijn, soms wil je gewoon eventjes in de schaduw bijkomen. Misschien om iets te eten of drinken, om een boek te lezen of om af te koelen. Het doek heeft drie even lange zijden van elk 3,6 meter, dus je kunt er een groot stuk schaduw mee krijgen. Ideaal dus als je een grote tuin of terras hebt.

Waterdoorlatend

Het is alleen wel belangrijk om te weten dat je dit doek niet kan gebruiken om droog mee in de regen te zitten. Het Nesling schaduwdoek driehoek limegroen - 3.6 x 3.6 x 3.6 meter is namelijk waterdoorlatend. Dit heeft wel als voordeel dat je het niet schuin hoeft te hangen, omdat anders het water op het doek blijft liggen. Een ander voordeel is dat het minder last heeft van veel wind, omdat de wind door de kleine openingetjes van het doek kan waaien. Het zal dus niet snel opwaaien en kan daardoor lange tijd blijven hangen. Tel hier de schimmelwerende eigenschap bij op en je hebt een duurzaam product waar jij en je familie en vrienden jarenlang van kunnen genieten.

Waarom zou je een schaduwdoek willen?

Maar waarom zou je überhaupt een schaduwdoek aan je muur en/of schutting willen ophangen? Je kan toch ook een parasol neerzetten? Zeker, maar een parasol heeft vrijwel altijd een zware poot die, vaker wel dan niet, in de weg staat. Je kan een ouderwetse parasol dan ook niet recht boven een tafel zetten. Hierdoor verklein je de ruimtelijkheid van de ruimte en ben je weinig efficiënt bezig. Dit zijn problemen waar je met een schaduwdoek niet mee te maken krijgt. Hang het op en je hebt er verder geen omkijken meer naar, omdat het alleen boven je hangt. Daarnaast staat het vaak ook stijl- en smaakvoller in een hedendaags buiteninterieur.

Specificaties
Meer over Schaduwdoek - Nesling - 3.6m x 3.6m x 3.6m - Lime groen - Driehoek (Productcode: 13202277620.7903)
 Vorm
Driehoek
 Soort
Schaduwdoek
 Afmetingen
3.6m x 3.6m x 3.6m
 Kleur
Lime groen
 Eigenschappen
Waterdoorlatend, Schimmelwerend, UV-bestendig
 Merk
Nesling
 Materiaal
Polyester
 Gewicht
1.9 kg
Reviews
Schrijf een review en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!
 
         

Er is nog geen review voor dit product. Beoordeel dit product als eerste.

  Schrijf een review  

Klantenbeoordelingen

  Voor 22u besteld, morgen in huis.  Vanaf €50,- gratis verzonden.  Niet goed? Geld terug! 9,6
Perfect "Met dit warme weer direct een schaduwdoek besteld. De dag erna konden de kinderen lekker onder het doek spelen" 9,4
Uitstekend "Uitstekende kwaliteit en snelle levering." 9,2
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links