Schaduwdoek - Nesling - 2.9m x 4.0m - Zand - Harmonicadoek

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Als je schaduw wilt, dan kan je dat creëren met dit Nesling harmonicadoek zand - 2.9 x 4 meter. Het handige aan dit harmonicadoek, ten opzichte van andere schaduwdoeken of parasols, is dat het eenvoudig te openen en te sluiten is. Op deze manier kan je, naargelang je wensen, meer of minder schaduw creëren. En met een formaat van 2,9 meter bij 4 meter heb je, als je het harmonicadoek helemaal gesloten houdt, een erg groot oppervlakte waarin je in de schaduw kant zitten. Dit harmonicadoek wordt geleverd inclusief alle materiaal die je nodig hebt om het te monteren.

Lang plezier

Met dit Nesling harmonicadoek zand - 2.9 x 4 meter kan je dus op een eenvoudige en mooie manier voor schaduw zorgen, of dat nu in de tuin is of op een groot (dak)terras. Omdat het er zo stijlvol uitziet, wil je er natuurlijk wel zo lang mogelijk van genieten. Gelukkig zal dat met dit schaduwdoek wel lukken. Allereerst omdat het gemaakt is van sterk polyester dat ook niet van kleur verandert als het in de zon hangt. Ten tweede is het schimmelwerend waardoor schimmels er, als het doek nat wordt, geen kans krijgen om hun werk te doen. Deze eigenschappen zorgen er tevens voor dat je het prima kan laten hangen in de lente of de herfst. In de winter raden we je wel aan het naar binnen te halen. Gelukkig gaat dit eenvoudig. Let er wel op dat het doek niet in de wasmachine kan.

Waarom niet gewoon een parasol?

Vroeger gebruikte men vooral parasols om schaduw te krijgen. Het nadeel hiervan is dat het doek niet te wassen is, dat de poot vaak erg zwaar is en dat je weinig flexibel bent qua hoeveel zon je wilt. Van deze problemen heb je bij dit harmonicadoek geen last. Wil je een keertje iets minder schaduw, omdat je een bruin kleurtje wilt? Schuif het doek dan iets open. Het doek past ook erg goed in veel stijlen, van modern tot aan landelijk.

Specificaties
Meer over Schaduwdoek - Nesling - 2.9m x 4.0m - Zand - Harmonicadoek (Productcode: 13195836675.7903)
 Vorm
Harmonicadoek
 Afmetingen
2.9m x 4.0m
 Kleur
Zand
 Eigenschappen
Waterdoorlatend, Compleet met ophangset, Schimmelwerend, UV-bestendig
 Merk
Nesling
 Materiaal
Polyester
 Gewicht
4.5 kg
Reviews
Schrijf een review en maak kans op je aankoopbedrag terug!
 
         

Er is nog geen review voor dit product. Beoordeel dit product als eerste.

  Schrijf een review  
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links