Schaduwdoeken driehoek

Wanneer je van plan bent een UV-bestendig zonnedoek aan te schaffen, overweeg dan zeker het schaduwdoek driehoek. Deze schaduwdoeken bieden niet alleen optimale bescherming tegen de zon, maar kennen ook een hoog decoratief gehalte. Bovendien is een zonnedoek driehoek relatief goedkoper in aanschaf dan bijvoorbeeld het zonwerend harmonicadoek. Dus ook voor wanneer je wat minder te besteden hebt, is een schaduwdoek driehoek ideaal. Ontdek het zelf en neem op je gemak een kijkje in ons assortiment voor de specifieke eigenschappen, maatvoeringen en diverse kleuren voordat je een schaduwdoek kopen gaat.

UV-bestendige schaduwdoeken

Wanneer de zon doorbreekt in ons vaak bewolkte kikkerlandje is het heerlijk om even lekker buiten van het warme weer te genieten. Daar is op zich natuurlijk helemaal niets mis mee. Wat veel mensen echter in hun enthousiasme vergeten, is dat de UV-straling van de zon nadelige invloeden kan hebben op de huid. Daarbij maakt het niet uit of het nu hartje zomer is of dat het voor- of najaar is. Ter bescherming van deze UV-straling biedt het schaduwdoek driehoek dan ook de ideale oplossing. Deze hebben namelijk allemaal een UV-bestendige kwaliteit. Dit betekent dat je onbezorgd in de heerlijke warme buitentemperatuur kunt vertoeven. Het assortiment van de schaduwdoek driehoek bestaat hierbij uit louter hoogstaande kwaliteitsdoeken. Deze zijn vervaardigd door enkele bekende merken op dit gebied, te weten Perel en Nesling. Je kunt daarbij kiezen uit een schaduwdoek driehoek van twee verschillende formaten: 3,6 meter x 3,6 meter x 3,6 meter of de grotere van 5 meter x 5 meter x 5 meter.

Waterafstotend- of doorlatend schaduwdoek driehoek?

Naast de UV-bestendige kwaliteiten van ons zonnedoek driehoek zijn er nog meer unieke kenmerken. Zo is het ene schaduwdoek driehoek waterafstotend en het andere schaduwdoek driehoek waterdoorlatend. Hier zitten meer verschillen tussen dan alleen de manier van waterverwerking. Zo is het waterdoorlatend schaduwdoek driehoek net iets beter bestand tegen windstoten, omdat het naast waterdoorlatend ook luchtdoorlatend is. Dit komt door het materiaal waarvan deze schaduwdoeken zijn gemaakt. Het materiaal van het waterdoorlatend schaduwdoek driehoek is daarbij ook schimmelwerend. Wanneer je het zonnedoek driehoek dus boven een vrij en open gelegen buitenruimte plaatst, kan het verstandiger zijn om een waterdoorlatend schaduwdoek driehoek aan te schaffen. Datzelfde geldt voor vochtige buitenruimtes. Het voordeel van het schaduwdoek driehoek dat waterafstotend is, laat zich eenvoudig raden. Door het speciale materiaal dat bij de vervaardiging van dit zonnedoek driehoek wordt gebruikt, komt er geen water doorheen en ook geen wind. Houd er wel rekening mee dat je het waterafstotend schaduwdoek driehoek wat eerder in het jaar op moet bergen dan de waterdoorlatende varianten. Hiervoor kun je gebruikmaken van de handige opberghoes die standaard bij ons schaduwdoek driehoek geleverd wordt.

Schaduwdoek driehoek: maten, gewichten en eigenschappen

Bij Schaduwdoek-verkoper.nl kun je kiezen uit verschillende maten aan het schaduwdoek driehoek. Dit zijn schaduwdoek driehoekvormen met gelijke zijden van driemaal 3,6 meter of driemaal 5 meter. Logischerwijs variëren hierdoor ook de bijbehorende gewichten. Voor het zonnedoek driehoek met afmeting driemaal 3,6 meter is dit afhankelijk van het merk Perel of Nesling respectievelijk 1 kilogram of 1,9 kilogram. Van het schaduwdoek driehoek Perel met afmeting driemaal 5 meter is het gewicht 2,2 kilogram. Ongeacht de afmetingen en gewichten zijn al onze schaduwdoeken in driehoekvorm UV-bestendig en ofwel waterafstotend dan wel waterdoorlatend. Daarnaast hebben ze nog meer specifieke eigenschappen. Zo is ieder schaduwdoek driehoek machine wasbaar. Dit is ideaal wanneer je na de zomerperiode je zonnedoek driehoek even een grondige reinigingsbeurt wilt geven alvorens deze op te bergen. Onze schaduwdoeken zijn hierbij eveneens eenvoudig opvouwbaar. Een andere fijne kwaliteit is dat alle schaduwdoeken schimmelwerend zijn. Zo haal je ze na de winterperiode in dezelfde staat uit de opberghoes als dat je ze erin gestopt hebt.

Kleuren voor ieder buiteninterieur

Om je eenvoudig de keuze voor je ideale schaduwdoek driehoek te laten maken, heeft Schaduwdoek-verkoper.nl handige filteropties aan de site toegevoegd. Op de linkerzijde van onze diverse categorieën selecteer je zo bijvoorbeeld gemakkelijk op de eigenschappen. Ditzelfde geldt voor diverse kleuren uit ons zonnedoek driehoek assortiment. Of je nu een crèmekleurige, een zwarte, een taupe, of een antracietkleurige zonnedoek driehoek zoekt: bij ons vind je het gegarandeerd. Daarnaast hebben we ook de kleuren fuchsia, hemelsblauw en lichtgroen in huis. Zo ben je verzekerd van de perfecte kleur van je zonnedoek driehoek die naadloos aansluit bij de andere elementen van je buiteninterieur. Bovenal is de driehoekvorm op zich natuurlijk al een eyecatcher van jewelste. Er is geen tuin, balkon of terras waar dit decoratieve schaduwdoek niet bij past. Om de prijs hoef je het in ieder geval niet te laten, want bij Schaduwdoek-verkoper.nl hebben we het schaduwdoek driehoek van scherpe tarieven voorzien.

Vragen en advies

Wil je ook een schaduwdoek driehoek kopen? Bij Schaduwdoek-verkoper.nl ben je verzekerd van de voordeligste prijzen tegen de beste kwaliteit. Wat wil je nog meer? Ieder schaduwdoek driehoek uit ons assortiment is UV-bestendig, waterafstotend- of waterdoorlatend, schimmelwerend en ook nog eens machine wasbaar. Qua keuze kun je te kust en te keur aan een breed scala van de mooiste kleuren. Twijfel je welk zonnedoek driehoek het beste bij jouw buiteninterieur past? Weet je niet of je nu juist voor een driehoekig zonnedoek waterafstotend of juist voor een driehoekig zonnedoek waterdoorlatend moet kiezen? Geen zorgen. Je kunt onze vriendelijke klantenservice van maandag tot en met vrijdag bereiken, van 09.00 tot 21.00 uur, op telefoonnummer 043 – 782 05 43. Of neem contact op met onze klantenservice via dit < a href="/x/contact">formulier.

  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links