Bevestigingsmateriaal - Perel

€ 19,95 (incl. 21% BTW)
Voorraad: 910
4-8 wd
Extra korting!
Aantal 1€19,95Aantal 2-9€19,45Aantal 10 en meer€18,75
Payment methods

Perel RVS spanketting

Een spanketting is één van de bevestigingsmaterialen die je nodig hebt om je schaduwdoek op te hangen. Hij zorgt ervoor dat hij stevig en veilig hangt, ook tijdens een winderige herfstdag. Hiermee hoef je niet bezorgd te zijn dat hij tijdens een flinke windstoot naar beneden valt. Deze is gemaakt van roestvrij staal, je kunt hem daarom zonder problemen een nachtje laten hangen; ook als het regent.

Montage

Voordat je de hem kunt bevestigen gaan er nog een aantal andere stappen aan vooraf. Om te beginnen met waar je het wilt ophangen. Dit kan bijvoorbeeld aan een houten paal zijn, in dat geval begin je met het boren van een gaatje. Vervolgens draai je de oogbout erin. Mocht je voorkeur gaan naar steen, kies dan voor een bout op een plaat. Nadat je deze hebt geplaatst maak je de spanmoer hieraan vast. Daaraan monteer je vervolgens de Perel RVS spanketting. Om het af te maken maak je tot slot de karabijn haak vast. Monteer daarna deze constructie aan alle zijden van je het doek.

Eenvoudig zelf ophangen

De lengte van de RVS ketting is 2 meter. Door de afmeting van 2 meter zorgt het ervoor dat je doek niet te los komt te hangen en dus ook niet ver naar beneden zakt. Je kunt overigens zelf beslissen hoe strak je het spant. Omdat het totale mechaniek vrij simpel is, kun je een hem vrijwel altijd zelf ophangen. De Perel RVS spanketting alleen is niet voldoende. Er zijn nog meer bevestigingsmaterialen voor nodig: de oogbout, de karabijnhaak en de spanmoer. Perel raadt je daarom aan om de bovengenoemde materialen erbij aan te schaffen, deze worden niet meegeleverd bij dit product. Je kunt een volledige bevestigingsset wel direct via onze webshop bestellen.

Specificaties
Meer over Bevestigingsmateriaal - Perel (Productcode: 16226558145.7903)
 Bevestigingsmateriaal
Bevestigingsmateriaal
 Merk
Perel
 Materiaal
RVS
 Dimensies
4mm x 2 meter
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links