Karabijnhaak

€ 4,95 (incl. 21% BTW)
Voorraad: 838
Vandaag besteld, dinsdag in huis
Extra korting!
Aantal 1€4,95Aantal 2-9€4,83Aantal 10 en meer€4,65
Payment methods

Perel RVS karabijnhaak

Bij het ophangen van schaduw- en harmonicadoeken komt soms meer kijken dan je denkt. Je hebt er namelijk een aantal bevestigingsmaterialen voor nodig, waaronder een karabijnhaak. Speciaal voor het ophangen van deze doeken heeft Perel een RVS karabijnhaak ontwikkelt. Hierin zit een scharnierend deel dat de opening geheel afsluit, zo kun je hem openen of los en vastmaken. Dit systeem zorgt er voor dat je het doek gemakkelijk kunt demonteren indien nodig, bijvoorbeeld als het weer ineens omslaat. Het RVS materiaal maakt dat het product roestvrij is, waardoor je hem rustig buiten kunt laten hangen tijdens een regenbui.

Hoe te gebruiken

Bij het bevestigen van de haak zijn er nog een aantal instructies vooraf, om te beginnen met waar je je schaduwdoek wilt ophangen. Dit kan bijvoorbeeld aan een houten paal zijn, maar ook aan een stenen muur. Beiden vereisen een andere aanpak. In het eerste geval begin je met het boren van een gaatje, vervolgens draai je de oogbout erin. Mocht je voorkeur gaan naar steen, dan is een plaat met oog meer geschikt. Na dat je deze erin hebt gedraaid, maak je de spanmoer vast aan de bout. Aan de moer monteer je vervolgens de ketting en daaraan klik je de haak vast. Monteer deze constructie daarna aan alle zijden van het doek. De oogbout is overigens ook bij onze webshop te verkrijgen.

Bijhorend materiaal

De Perel RVS karabijnhaak is voor nog veel meer verschillende doeleinden te gebruiken. Maar mocht je hem willen gebruiken voor bovenstaande doeleinden dan heb je wellicht ook andere materialen nodig, bijvoorbeeld een spanketting en een spanmoer. Perel raadt je daarom aan om deze erbij aan te schaffen. Zij worden niet meegeleverd bij dit product. Je kunt een volledig bevestigingsset in ons assortiment direct mee bestellen.

Specificaties
Meer over Karabijnhaak (Productcode: 16226573951.7903)
 Bevestigingsmateriaal
Karabijnhaak
 Materiaal
RVS
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links