Schaduwdoek - Nesling - 3.6m x 3.6m x 3.6m - Gebroken wit - Driehoek

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Met het Nesling schaduwdoek driehoek gebroken wit - 3.6 x 3.6 x 3.6 meter creëer je eenvoudig een beetje schaduw. Of dat nu in je tuin, balkon of terras is, maakt daarbij niets uit. Hang het met drie kettingen op aan een muur of schutting en je hebt binnen een handomdraai een koel plekje. Het heeft verder een mooie en tijdloze gebroken wit kleur waardoor het in veel stijlen mooi zal staan. Omdat het een driehoekige vorm heeft, met drie even lange zijden van 3,6 meter, behoud je tevens de ruimtelijkheid van de ruimte die je met een vierkant doek of een parasol minder zou hebben.

Duurzaam en fraai

Een mooi schaduwdoek moet uiteraard wel een tijdje meegaan. Gelukkig is dat bij de Nesling schaduwdoek driehoek gebroken wit - 3.6 x 3.6 x 3.6 meter, zeker het geval. Allereerst is het gemaakt van sterk polyester. Dit is een sterke stof die tegen een stootje kan. Wind en regen zullen dus niet snel een negatieve invloed hebben op het doek. Daarbij is het een stof die niet verkleurt. Tel daar de schimmelwerende en waterdoorlatende eigenschappen bij op en je hebt een duurzaam schaduwdoek waar je jaren plezier van kan hebben.

Handig

Het fijne aan dit doek is dat je het in verschillende situaties kunt gebruiken. Hang het bijvoorbeeld op boven een tafel, zodat jij en je vrienden of familie lekker in de schaduw kunnen genieten van een hapje en een drankje. Of hang het op boven de zandbak, het buitenbadje of een schommel van je kind, zodat hij of zij veilig en fijn in de schaduw kan spelen. Kortom, zoek je een hippe en fraaie manier om een beetje koelte in je tuin of op je terras of balkon te krijgen? Dan kan een schaduwdoek net het product zijn dat je zoekt.

Specificaties
Meer over Schaduwdoek - Nesling - 3.6m x 3.6m x 3.6m - Gebroken wit - Driehoek (Productcode: 13202285523.7903)
 Vorm
Driehoek
 Soort
Schaduwdoek
 Afmetingen
3.6m x 3.6m x 3.6m
 Kleur
Gebroken wit
 Eigenschappen
Waterdoorlatend, Schimmelwerend, UV-bestendig
 Merk
Nesling
 Materiaal
Polyester
 Gewicht
1.9 kg
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links