Schaduwdoek - Perel - 3.6m x 3.6m x 3.6m - Creme - Driehoek

€ 29,95 (incl. 21% BTW)
Voorraad: 353
4-8 wd
Payment methods

Perel schaduwdoek driehoek crème

De Perel schaduwdoek driehoek crème is een stijlvol zonnezeil dat bescherming biedt tegen de warmte en UV-stralen. Deze ideale oplossing is tevens waterafstotend, zodat je ook droog kunt zitten. Het zeil is geschikt voor het overdekken van je (dak)terras, balkon, campingplek of bijvoorbeeld de zandbak. Zorg voor een beetje verkoeling en schaduw tijdens de warme maanden met dit weerbestendig product. De driehoekige vorm heeft een afmeting van 3,6 x 3,6 x 3,6 meter en is gemaakt van ademend polyester 160g/m² met PA-coating. Je hebt geen last van een parasolstandaard, zo kun je de ruimte onder het zonnezeil benutten voor stoelen en ligbedden.

Alle seizoenen laten hangen

Het product is zonwerend, houdt tot 90% UV-straling en zonwarmte tegen en is onmisbaar buiten in de tuin of op het balkon. In de lente en vooral zomer heeft je huis de juiste bescherming nodig tegen de zon. Omdat het materiaal ook waterafstotend is kun je het gewoon laten hangen gedurende het jaar. Houd wel rekening met hevige wind, flinke regenbuien of sneeuwval. Om de kwaliteit en de veiligheid te borgen, is het verstandig om het met deze weersomstandigheden te verwijderen. Dit Perel schaduwdoek driehoek crème is universeel toepasbaar en kan bij hardnekkige vlekken in een wasmachine gereinigd worden. Lees voorafgaand de wasinstructie goed.

Bevestiging

Het doek is op de drie hoekpunten voorzien van D-ringen van gegalvaniseerd metaal, die een diameter van 5 x 40 mm hebben. Met een los verkrijgbare bevestigingsset kan je het eenvoudig bevestigen aan een paal, kozijn, boom, mast etc. De zijden van het zonnezeil hebben stevige stiknaden om scheuren te voorkomen en zijn een beetje gebogen om de spanning op de doek te optimaliseren. De oppervlakte is 5,6 m² en het gewicht is 1240 gram. In een handig opbergtasje wordt dit stevige doek geleverd, zodat je het eenvoudig mee kan nemen op reis om ook daar de juiste bescherming te hebben.

Specificaties
Meer over Schaduwdoek - Perel - 3.6m x 3.6m x 3.6m - Creme - Driehoek (Productcode: 15329701996.7903)
 Vorm
Driehoek
 Soort
Schaduwdoek
 Afmetingen
3.6m x 3.6m x 3.6m
 Kleur
Creme
 Eigenschappen
Waterafstotend, Machinewasbaar, Opvouwbaar, Schimmelwerend, UV-bestendig
 Merk
Perel
 Materiaal
Polyester
 Excl. Bevestingsmateriaal
 Gewicht
1.24 kg
 Incl. Opberghoes
Reviews
Schrijf een review en maak kans op je aankoopbedrag terug!
 
         

Er is nog geen review voor dit product. Beoordeel dit product als eerste.

  Schrijf een review  
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links