Schaduwdoek - Perel - 3.6m x 3.6m x 3.6m - Taupe - Driehoek

€ 29,95 (incl. 21% BTW)
Voorraad: 590
4-8 wd
Payment methods

Perel schaduwdoek driehoek taupe - 3.6 x 3.6 x 3.6 meter

Met dit stijlvolle Perel schaduwdoek driehoek taupe - 3.6 x 3.6 x 3.6 meter creëer je binnen no time voldoende schaduw in je tuin, bij het zwembad of op de camping. Hij is gemaakt van polyester: de kleur zorgt voor een mooie klassieke touch in je tuin. Een van de grootste voordelen van dit zonnezeil is dat het gebruiksgemak hoog is waardoor je het item zo hebt opgehangen. Let op dat er geen bevestigingsmateriaal wordt meegeleverd. In onze webshop kun je hiervoor natuurlijk ook terecht.

Goed beschermd tegen de zon

Het zeil is ideaal om jezelf te beschermen tegen de zon. Het Perel schaduwdoek driehoek taupe is namelijk compleet UV-bestendig wat betekent dat het ongeveer 90% van de UV-straling tegenhoudt. Hierdoor ben je zo goed als mogelijk beschermd tegen de zon en kun je zonder zorgen uren buiten zitten. Ook zorgt de dikke stof polyester ervoor dat het er lekker koel onder blijft, omdat de hitte er niet onder blijft zitten. Zo kun je zelfs op hete zomerdagen lekker gekoeld buiten zitten. Je hoeft je geen zorgen te maken als het een keer gaat regen. Het materiaal van het scherm is volledig waterafstotend. Houd er wel rekening mee dat je het Perel schaduwdoek driehoek taupe niet laat hangen in een (sneeuw)storm, maar voor de rest kan het item in ieder seizoen mee.

Vastmaken

Het bevestigen van het zonnezeil is eenvoudig en is al binnen enkele stappen gebeurd. Aan het Perel schaduwdoek driehoek taupe zitten drie hoeken met zogeheten D-ringen. Deze stevige ringen zijn gemaakt van gegalvaniseerd metaal en zorgen er in combinatie met bevestigingsmateriaal voor dat hij stevig op de plek blijft hangen. Zorg ervoor dat je drie punten hebt waar je het doek aan vast kunt maken en het hangt binnen enkele tellen. Hij is gemakkelijk strak te trekken en is aan de rand licht gebogen. Mocht er regenwater op terecht komen dan wordt het op die manier naar beneden geleid. Aan deze randen zie je ook goed of het doek op de juiste manier gespannen is.

Extra kenmerken

Het Perel schaduwdoek driehoek taupe is naast UV-bestendig en waterafstotend volledig schimmelwerend. Nog een reden om je niet druk te hoeven maken om regenbuien. Bij je bestelling ontvang je een handige opberghoes waar je het item in kunt stoppen wanneer je het niet gebruikt. Dit kleine pakketje kun je door de omvang en het lage gewicht van slechts 1.24 kilogram gemakkelijk meenemen. Hierdoor is dit product niet alleen gemakkelijk voor thuis maar ook voor op vakantie. Tel daarbij de lage prijs van het item op en je hebt een goede vervanger voor een zonnescherm en/of een parasol.

Specificaties
Meer over Schaduwdoek - Perel - 3.6m x 3.6m x 3.6m - Taupe - Driehoek (Productcode: 16354563036.7903)
 Vorm
Driehoek
 Soort
Schaduwdoek
 Afmetingen
3.6m x 3.6m x 3.6m
 Kleur
Taupe
 Eigenschappen
Waterafstotend, Machinewasbaar, Opvouwbaar, Schimmelwerend, UV-bestendig
 Merk
Perel
 Materiaal
Polyester
 Excl. Bevestingsmateriaal
 Gewicht
1.24 kg
 Incl. Opberghoes
Reviews
Schrijf een review en maak kans op je aankoopbedrag terug!
 
         

Er is nog geen review voor dit product. Beoordeel dit product als eerste.

  Schrijf een review  
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links