Schaduwdoek - Nesling - 4.0m x 4.0m x 5.7m - Zwart - Driehoek

€ 80,39 (incl. 21% BTW)
Voorraad: 6
Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis!
Payment methods

Schaduw in je tuin of op je terras verkrijgen, lukt stijlvol met het Nesling schaduwdoek driehoek zwart - 4.0 x 4.0 x 5.7 meter. Dit is een zeil dat je ophangt boven de ruimte waar je schaduw wilt. Dit doe je door middel van drie kettingen die je aan een muur of schutting bevestigt. Het schaduwdoek heeft een driehoekige vorm met één lange zijde van 5,7 meter en twee kortere zijden van allebei 4 meter. Het is een zwart doek, van schimmelwerend polyester, waardoor het past in veel soorten stijlen en tevens een lange levensduur heeft. Of je nu kiest voor een modern buiteninterieur met bijpassende meubels of een meer klassieke tuin, dit schaduwdoek zal nooit misstaan. Het is tevens Uv-bestendig dus je bent goed beschermd tegen de schadelijke zonnestralen.

Waarom kiezen voor een schaduwdoek?

Het Nesling schaduwdoek driehoek zwart - 4.0 x 4.0 x 5.7 meter is altijd een fraaie oplossing om het probleem van een te hete tuin of terras op te lossen. Hang het op en je hebt gelijk een fijn en koel plekje om eventjes bij te komen van de warmte. Want hoe fijn de zon ook is, het is lekker om af en toe ook de schaduw op te zoeken. Het schaduwdoek is Uv-bestendig, dus je bent beschermd tegen de gevaarlijke straling van de zon. Met een schaduwdoek maak je tevens optimaal gebruik van de ruimte. Je hebt namelijk geen zware poot nodig, zoals bij een parasol, dus het doek hangt nooit in de weg. Mocht het wel in de weg hangen, dan verplaats je het net zo eenvoudig weer naar een ander plekje. Deze flexibiliteit maakt het een topproduct.

Het water loopt er doorheen

Je kan dit schaduwdoek niet gebruiken om eronder te schuilen als het bijvoorbeeld sneeuw of regent. Het is namelijk waterdoorlatend. Dit lijkt een negatief iets, maar dat is het zeker niet. Omdat het waterdoorlatend is, hoef je het doek niet schuin op te hangen zodat het water weg kan lopen. Dit scheelt weer tijdens het ophangen. Verder heb je hierdoor ook minder last van wind die onder het doek kan komen en alles de lucht mee in kan blazen, want ook de wind zal door de minuscule openingen van het doek door kunnen. Er wordt zo dus geen druk opgebouwd onder het doek. Het voordeel is dus dat je het doek in principe het hele jaar zou kunnen laten hangen, ook in de herfst en de winter.

Specificaties
Meer over Schaduwdoek - Nesling - 4.0m x 4.0m x 5.7m - Zwart - Driehoek (Productcode: 13202261814.7903)
 Vorm
Driehoek
 Soort
Schaduwdoek
 Afmetingen
4.0m x 4.0m x 5.7m
 Kleur
Zwart
 Eigenschappen
Waterdoorlatend, Schimmelwerend, UV-bestendig
 Merk
Nesling
 Materiaal
Polyester
 Gewicht
1.9 kg
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links