Schaduwdoek - Nesling - 5.0m x 5.0m x 5.0m - Zwart - Driehoek

€ 91,69 (incl. 21% BTW)
Voorraad: 6
Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis!
Payment methods

Als je zoekt naar een driehoekig zeil waarmee je een koel stukje schaduwoppervlakte kan creëren, dan is het Nesling schaduwdoek driehoek zwart - 5 x 5 x 5 meter een goede optie. Dit is een doek met drie even lange zijden van elk 5 meter. Omdat het tevens Uv-bestendig is, kan je er met een gerust hart onder zitten of liggen. Dit is uiteraard erg belangrijk, omdat teveel straling van de zon niet goed voor je is. Maar die straling is misschien nog wel gevaarlijker voor kinderen en dus is dit zeil ook ideaal om bijvoorbeeld op te hangen boven een speeltoestel, een zandbak of een buitenbadje. We hebben dit zeil verder in meerdere formaten, vormen en kleuren en ze zijn allemaal even gemakkelijk qua onderhoud.

Duurzaam schaduwdoek

Het Nesling schaduwdoek driehoek zwart - 5 x 5 x 5 meter is tevens een duurzaam product. De levensduur van het zeil is bijvoorbeeld erg hoog, door een aantal specifieke eigenschappen. Zo is het doek schimmelwerend, dus schimmels krijgen geen kans om het mooie doek te verpesten. Verder is het waterdoorlatend, gemaakt van sterk polyester dat vrijwel niet verkleurt en is het dus Uv-bestendig.

Makkelijk op te hangen

Het ophangen van dit zwarte driehoekige schaduwdoek is tevens zeer eenvoudig en kunt je goed zelf doen. Je kunt ervoor kiezen om het met kettingen aan een muur of schutting vast te maken, of je bindt het vast aan een paal; aan je de keuze. Het resultaat zal altijd hetzelfde zijn, namelijk een fraai en stijlvol schaduwdoek dat jou, je familie en je vrienden zal beschermen. Het handige aan dit doek is dat het ook weer gemakkelijk los te maken is, bijvoorbeeld in de herfst- en wintermaanden, als je vaak wat minder gebruikmaakt van je tuin of terras. Dit is dus een goed product als je op een betaalbare, stijlvolle en efficiënte manier een stuk schaduw wilt creëren.

Specificaties
Meer over Schaduwdoek - Nesling - 5.0m x 5.0m x 5.0m - Zwart - Driehoek (Productcode: 13202230202.7903)
 Vorm
Driehoek
 Soort
Schaduwdoek
 Afmetingen
5.0m x 5.0m x 5.0m
 Kleur
Zwart
 Eigenschappen
Waterdoorlatend, Schimmelwerend, UV-bestendig
 Merk
Nesling
 Materiaal
Polyester
 Gewicht
3.5 kg
Reviews
Schrijf een review en maak kans op je aankoopbedrag terug!
 
         

Er is nog geen review voor dit product. Beoordeel dit product als eerste.

  Schrijf een review  
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links