Schaduwdoek - Perel - 5.0m x 5.0m x 5.0m - Beige - Driehoek

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Met het Perel schaduwdoek driehoek beige - 5 x 5 x 5 meter haal je een moderne oplossing in huis om jezelf in je tuin, zwembad of terras tegen de schadelijke Uv-straling van de zon te beschermen. Hang het op en je houdt er direct 90% van de straling van de zon mee tegen. Het is een stijlvolle oplossing voor de schadelijke straling van de zon. Het doek heeft de vorm van een driehoek, is gemaakt van sterk polyester en is verder 5 meter bij 5 meter bij 5 meter groot. Hiermee kan je dus een groot deel van de ruimte van schaduw voorzien. Let er alleen wel op dat het doek geleverd wordt exclusief de spullen om het te bevestigen.

Voordelen van een schaduwdoek

Door de driehoekige vorm heb je met het Perel schaduwdoek driehoek beige - 5 x 5 x 5 meter het beste van twee werelden. Je hebt genoeg schaduw op de plek die jij voor ogen hebt, maar toch is niet de hele tuin direct vol en houd je nog een beetje zicht op de buitenlucht. Dit laatste zorgt voor een ruimtelijker gezicht. Een ander voordeel van het gebruiken van een schaduwdoek in plaats van bijvoorbeeld een vaste parasol, is dat je hem gemakkelijk weer opbergt als de zon een keertje niet schijnt. Haal het doek van de haken, vouw het doek op en je kunt hem gemakkelijk opbergen. Ideaal als je hem niet nodig hebt, bijvoorbeeld in de herfst- en de wintermaanden.

Gaat lang mee

Omdat het doek gemakkelijk weer op te bergen is als het misschien iets minder goed weer is, zal het lang meegaan. Als het wel een keertje regent maakt dat ook niets uit, want dit schaduwdoek is waterafstotend en zelfs schimmelwerend. Mocht het doek na verloop van tijd toch wat viezer geworden zijn, dan kan je het probleemloos in de wasmachine doen. Daarna zal het doek weer zo goed als nieuw zijn. Zoek je dus een betaalbare en stijlvolle manier om een stukje schaduw te creëren op je terras, in je tuin of aan je zwembad? Dan is dit schaduwdoek een goede optie.

Specificaties
Meer over Schaduwdoek - Perel - 5.0m x 5.0m x 5.0m - Beige - Driehoek (Productcode: 15970374497.7903)
 Vorm
Driehoek
 Afmetingen
5.0m x 5.0m x 5.0m
 Kleur
Beige
 Eigenschappen
Waterafstotend, Machinewasbaar, Opvouwbaar, Schimmelwerend, UV-bestendig
 Merk
Perel
 Materiaal
Polyester
 Excl. Bevestingsmateriaal
 Gewicht
2.2 kg
 Incl. Opberghoes
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links