Schaduwdoek - Nesling - 5.0m x 5.0m x 7.1m - Zand - Driehoek

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Uv-bestendig, duurzaam, sterk en stijlvol, dit zijn enkele eigenschappen die passen bij het Nesling schaduwdoek driehoek zand - 5 x 5 x 7.1 meter. Met dit driehoekige schaduwdoek creëer je eenvoudig een stukje schaduw. Of dit nu in de tuin is, op een evenemententerrein of op je terras, dat maakt verder niks uit. Het enige dat je nodig hebt is een muur, schutting, paal of balk, wat kettingen en dit schaduwdoek. Vervolgens is het slechts een kwestie van de vier hoeken met kettingen aan een object naar keuze te bevestigen en je hebt schaduw. Het fijne aan dit doek is dat het Uv-bestendig is. Dit betekent dat je dus niet snel zal verbranden als je eronder zit, met een hapje, een drankje of een boekje. Het zandkleurige doek heeft verder een driehoekig formaat met een lange zijde van 7,1 meter en twee zijden van 5 meter.

Toepassingen

De gebruiksmogelijkheden zijn vrijwel eindeloos. Hang het bijvoorbeeld op om je kinderen te beschermen tegen de zon als ze buitenspelen, bijvoorbeeld boven hun zandbak of een buitenbadje. Op deze manier kunnen zij zorgeloos spelen en hoef jij je niet druk te maken dat ze door de zon verbranden. Of gebruik het voor een feestje om je gasten uit de zon te houden. Het is namelijk zeer belangrijk om rekening te houden met de schadelijke effecten van de zon. Met dit Nesling schaduwdoek driehoek zand - 5 x 5 x 7.1 meter hoef je je daar in ieder geval geen zorgen meer om te maken.

Duurzaam product

Dit doek is tevens zeer duurzaam. Zelfs na jaren intensief gebruik zal het er namelijk net zo uitzien als toen je het kocht. Je zal er dus lang plezier van hebben. Allereerst omdat het gemaakt is van een schimmelwerend en sterk soort polyester. Dit maakt het niet alleen stevig, maar zorgt er tevens voor dat schimmels weinig kans maken om op je schaduwdoek te leven. Als laatste is het doek waterdoorlatend, wat inhoudt dat het eventuele water dat erop valt niet op het schaduwdoek blijft liggen, maar er doorheen valt. De voordelen hiervan zijn dat er geen waterschade kan ontstaan, omdat het doek bijvoorbeeld te zwaar wordt en dat je het doek niet schuin hoeft op te hangen zodat het eventuele water eraf kan vallen.

Specificaties
Meer over Schaduwdoek - Nesling - 5.0m x 5.0m x 7.1m - Zand - Driehoek (Productcode: 13202190687.7903)
 Vorm
Driehoek
 Soort
Schaduwdoek
 Afmetingen
5.0m x 5.0m x 7.1m
 Kleur
Zand
 Eigenschappen
Waterdoorlatend, Schimmelwerend, UV-bestendig
 Merk
Nesling
 Materiaal
Polyester
 Gewicht
4.5 kg
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links