Schaduwdoek - Nesling - 2.0m x 3.0m - Zwart - Harmonicadoek

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Dit Nesling harmonicadoek zwart - 2 x 3 meter is de oplossing als je een schaduwoppervlakte wilt verkrijgen, bijvoorbeeld in je tuin, op je terras, op je balkon of in een andere situatie. Het doek is in elkaar te vouwen als een harmonica, waardoor je precies de juiste hoeveelheid schaduw kan creëren. Wil je lekker gaan eten met je vrienden of familie, dan schuif je het harmonicadoek helemaal dicht, zodat jullie geen last hebben van de zonnestralen. Wil je daarentegen juist eventjes van de zon genieten, dan rol je het eenvoudig iets meer open. Dit gaat door middel van de meegeleverde katrollen. Deze flexibiliteit qua hoeveelheid schaduw is een groot pluspunt van een harmonicadoek ten opzichte van bijvoorbeeld een parasol of een normaal schaduwdoek. Dit zwarte harmonicadoek is trouwens, als het helemaal is uitgeklapt, 2 meter bij 3 meter groot. Wil je toch liever een ander soort doek om je te beschermen tegen de zon? Kijk dan in ons assortiment, want we hebben veel soorten, vormen, kleuren en formaten.

Duurzaam polyetheen

Het Nesling harmonicadoek zwart - 2 x 3 meter gaat lang mee, voornamelijk door het gebruikte materiaal. Het is namelijk gemaakt van geknoopt HDPE-weefsel, de afkorting van High-density polyethylene. Polyetheen is een kunststof dat bekendstaat als sterk, waterdoorlatend, antischimmel en gemakkelijk te reinigen. Je zal dus lang plezier houden van dit schaduwdoek. Naast deze duurzame eigenschappen ziet dit harmonicadoek er ook gewoon ontzettend mooi en stijlvol uit.

Uv-bestendig

Als je onder het doek zit, omdat je even genoeg hebt van de zon, zit je lekker koel. Maar dat niet alleen, want je bent tevens beschermd tegen de straling van de zon, omdat het doek Uv-bestendig is. Je zal dus niet snel verbranden en/of rood worden. Dit maakt het doek ideaal om in je tuin of terras te gebruiken, bijvoorbeeld in de zomer of de lente. Je kan het dus gebruiken om fijn in de schaduw mee te kunnen eten, om je spelende kinderen mee te beschermen, voor feestjes en nog veel meer.

Specificaties
Meer over Schaduwdoek - Nesling - 2.0m x 3.0m - Zwart - Harmonicadoek (Productcode: 13195986832.7903)
 Vorm
Harmonicadoek
 Afmetingen
2.0m x 3.0m
 Kleur
Zwart
 Eigenschappen
Waterdoorlatend, Compleet met ophangset, Schimmelwerend, UV-bestendig
 Merk
Nesling
 Materiaal
Polyester
 Gewicht
2.2 kg
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links