Schaduwdoek - Nesling - 2.0m x 5.0m - Zand - Harmonicadoek

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Het stijlvolle Nesling harmonicadoek zand - 2 x 5 meter wordt inclusief ophangset geleverd. Hang dit zandkleurige harmonicadoek van 2 meter bij 5 meter direct op in je tuin, op het balkon of op de camping. Geniet heerlijk van de schaduw van dit polyester harmonicadoek dat tevens een PA-coating heeft om schimmelvorming te voorkomen. Het schaduwdoek houdt tot wel 95% van de Uv-straling tegen, waardoor je kinderen goed beschermd zijn onder dit zeil als ze buiten spelen met zonnig weer. Houd er wel rekening mee, als je wilt schuilen voor de regen, dat de stof van de Nesling waterdoorlatend is. Dit zorgt ervoor dat er geen waterzakken kunnen ontstaan op de doek als deze hangt en zo blijft de vorm van de doek intact.

Bevestigen in een handomdraai

Door de meegeleverde montageset is het zonnezeil eenvoudig en snel te plaatsen. Dit harmonicadoek van Nesling is uitermate geschikt om aan een gevel of een ander bouwwerk van planken en of palen te bevestigen. Het schaduwdoek kan in principe het hele jaar buiten blijven hangen. Toch raden we aan om het naar binnen te halen bij sneeuw of een hevige storm, zodat de kwaliteit van het product behouden blijft. Door het handige harmonicasysteem schuif je het doek binnen een handomdraai in en uit. Bij dit pakket wordt een Nederlandse handleiding meegeleverd die je helpt bij elke stap van de montage.

Verkoeling in de zomer

Verkoeling tijdens warme dagen is erg goed voor je en zeker buitenshuis. De stof van het zonnezeil zorgt voor deze verkoeling, doordat de hitte niet blijft hangen onder het zeil. Zodoende kan je gedurende een hete dag gewoon lekker buiten blijven zitten. Met één handeling open en sluit je het scherm van het Nesling harmonicadoek zand - 2 x 5 meter. Als je aan het eind van de dag nog even wilt genieten van de laatste zonnestralen is dat door het harmonicasysteem binnen een paar tellen geregeld. Eventuele vlekken zijn eenvoudig te verwijderen met lauw water, groene zeep en een zachte borstel.

Specificaties
Meer over Schaduwdoek - Nesling - 2.0m x 5.0m - Zand - Harmonicadoek (Productcode: 13195915705.7903)
 Vorm
Harmonicadoek
 Afmetingen
2.0m x 5.0m
 Kleur
Zand
 Eigenschappen
Waterdoorlatend, Compleet met ophangset, Schimmelwerend, UV-bestendig
 Merk
Nesling
 Materiaal
Polyester
 Gewicht
4.2 kg
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links