Schaduwdoek - Nesling - 2.9m x 4.0m - Gebroken wit - Harmonicadoek

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Met het Nesling harmonicadoek gebroken wit - 2.9 x 4 meter haal je een duurzame oplossing in huis tegen te weinig schaduwoppervlakte in je tuin, veranda, terras of andere buitenruimte. Het heeft verder een gebroken witte kleur en een rechthoekig formaat van 2,9 meter bij 4 meter, dus het is vrij fors te noemen. Hiermee kan je dus, als je dat wilt, veel schaduw creëren. Bij een harmonicadoek is het namelijk ook mogelijk om het doek iets open te zetten, om zo toch van de zon te kunnen genieten. Dit is erg handig als je bijvoorbeeld met je hoofd in de schaduw wilt en met je lichaam juist in de zon.

Stijlvol

Dit Nesling harmonicadoek gebroken wit - 2.9 x 4 meter ziet er stijlvol uit, bijvoorbeeld boven je veranda, eethoek in de tuin of boven een speeltoestel van je kind(eren). Het geeft jouw buitenruimte een luxe uitstraling, maar dus ook genoeg schaduwoppervlakte om eventjes af te koelen. Omdat het doek tevens Uv-bestendig is, hoef je niet bang te zijn dat je snel zal verbranden als je onder het doek in de schaduw zit. Je bent namelijk tot wel 95% beschermd tegen de schadelijke Uv-straling van de zon. Dus als je zoekt naar een oplossing om je tuin, je terras of elke andere buitenruimte van schaduwoppervlakte te voorzien, dan kan dit harmonicadoek je daarbij helpen.

Geknoopt HDPE-weefsel

Dit harmonicadoek is gemaakt van geknoopt HDPE-weefsel (High-density polyethyleen) dat we ook kennen als de kunststof polyetheen. Het heeft als belangrijkste eigenschap dat het ontzettend stevig is. Het doek kan daardoor tegen wind, regen en hoge temperaturen. Het is daarom mogelijk om het harmonicadoek gedurende de lente en de zomer dag en nacht te laten hangen. We raden je wel aan om het de overige maanden, dus in de herfst en de winter, wel naar binnen te halen. Zo verleng je de levensduur van het doek nog meer. Verder is het doek schimmelwerend, makkelijk qua onderhoud en waterdoorlatend.

Specificaties
Meer over Schaduwdoek - Nesling - 2.9m x 4.0m - Gebroken wit - Harmonicadoek (Productcode: 13195812966.7903)
 Vorm
Harmonicadoek
 Afmetingen
2.9m x 4.0m
 Kleur
Gebroken wit
 Eigenschappen
Waterdoorlatend, Compleet met ophangset, Schimmelwerend, UV-bestendig
 Merk
Nesling
 Materiaal
Polyester
 Gewicht
4.5 kg
Reviews
Schrijf een review en maak kans op je aankoopbedrag terug!
 
         

Er is nog geen review voor dit product. Beoordeel dit product als eerste.

  Schrijf een review  
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links