Schaduwdoek - Nesling - 2.9m x 5.0m - Antraciet - Harmonicadoek

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Inclusief ophangset is deze elegante Nesling harmonicadoek antraciet - 2.9 x 5 meter onmisbaar in de tuin of op het balkon. Hang de antracietkleurige harmonicadoek buitenshuis op en creëer een prettige schaduwplek in de tuin, op het dakterras of op het balkon. Geniet heerlijk van de schaduw van dit polyester doek van 2,9 meter bij 5 meter, dat tevens een PA-coating heeft tegen schimmelvorming. Het schaduwdoek houdt tot wel 95% van de Uv-straling tegen, waardoor je kinderen goed beschermd zijn onder dit zeil als ze bijvoorbeeld in de zandbak zitten te spelen met zonnig weer. Als je wilt schuilen voor de regen moet je er wel rekening mee houden dat de stof van de Nesling waterdoorlatend is. Dit zorgt ervoor dat er geen waterzakken kunnen ontstaan en zo blijft de vorm van het harmonicadoek mooi intact.

Bevestigen in een handomdraai

Door de meegeleverde montageset is het zonnezeil eenvoudig en snel te plaatsen. Dit harmonicadoek van Nesling is uitermate geschikt om aan een gevel of een ander bouwwerk van planken en of palen te bevestigen. Het schaduwdoek kan in principe het hele jaar buiten blijven hangen. Toch raden we aan om het naar binnen te halen bij sneeuw of een hevige storm, zodat de kwaliteit van het product behouden blijft. Door het handige harmonicasysteem schuif je het doek binnen een handomdraai in en uit. Het totale pakket van 5,5 kilo maakt het mogelijk om het doek alleen te bevestigen of te demonteren wanneer het bijvoorbeeld gaat stormen.

Verkoeling in de zomer

Verkoeling tijdens warme dagen is erg goed voor je en zeker buitenshuis. De polyester stof van het zonnezeil zorgt voor deze verkoeling, doordat de hitte niet blijft hangen onder het zeil. Zodoende kan je gedurende een hete dag gewoon lekker buiten kunt blijven zitten. Met één handeling open en sluit je het scherm van het Nesling harmonicadoek antraciet - 2.9 x 5 meter. Als je aan het eind van de dag nog even wilt genieten van de laatste zonnestralen is dat door het harmonicasysteem binnen een paar tellen geregeld. Eventuele vlekken zijn eenvoudig te verwijderen met lauw water, groene zeep en een zachte borstel.

Specificaties
Meer over Schaduwdoek - Nesling - 2.9m x 5.0m - Antraciet - Harmonicadoek (Productcode: 13195330883.7903)
 Vorm
Harmonicadoek
 Afmetingen
2.9m x 5.0m
 Kleur
Antraciet
 Eigenschappen
Waterdoorlatend, Compleet met ophangset, Schimmelwerend, UV-bestendig
 Merk
Nesling
 Materiaal
Polyester
 Gewicht
5.5 kg
Reviews
Schrijf een review en maak kans op je aankoopbedrag terug!
 
         

Er is nog geen review voor dit product. Beoordeel dit product als eerste.

  Schrijf een review  
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links