Schaduwdoek - Nesling - 2.9m x 5.0m - Zand - Harmonicadoek

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Geef elk buitenterras de juiste verkoeling met dit Nesling harmonicadoek zand - 2.9 x 5 meter. Dure zonneschermen en omwaaiende parasols zijn vanaf nu verleden tijd. Dit praktische zonnezeil hang je binnen een handomdraai op aan een pergola of een paar houten balken met de meegeleverde ophangset. Op die manier geniet je volop van de nodige schaduw in je tuin of op je balkon zonder dat je ruimte inlevert. Dit zandkleurig zonnescherm biedt een oppervlak van ruim 14 m2 aan schaduw, waardoor je met meerderen kunt ontspannen onder dit stijlvolle harmonicascherm. Door het harmonicasysteem kun je eenvoudig het doekoppervlak kleiner maken of helemaal inschuiven. In de bijgeleverde Nederlandstalige handleiding staan alle stappen om deze Nesling goed te bevestigen overzichtelijk uitgelegd.

Eenvoudig en snel monteren

Door de meegeleverde montageset is het zonnezeil eenvoudig te plaatsen over het terras in je tuin, voor de tent op de camping of op het balkon. Het Nesling harmonicadoek zand - 2.9 x 5 meter is door het harmonicasysteem in no time in- of uitgeklapt. In principe kan je dit harmonicadoek het hele jaar buiten laten hangen, echter raden we aan om deze te demonteren bij sneeuw of een hevige storm, om zo de kwaliteit van het product te behouden. Het totale gewicht is maar 5,5 kilo, waardoor je het harmonicadoek alleen kan bevestigen of demonteren wanneer het bijvoorbeeld stevig gaat stormen.

PA-coating en Uv-bescherming

De PA-coating op dit harmonicadoek zorgt ervoor dat er geen schimmelvorming kan ontstaan op de stof. Eventuele vlekken verwijder je heel makkelijk met lauw water, groene zeep en een zachte borstel. De Uv-bescherming houdt 95% van de Uv-straling tegen, zodat je goed beschermd bent tijdens het lezen van een boek onder het harmonicadoek. De verkoelende werking van dit doek komt door het gebruikte polyester materiaal, waarbij de hitte niet blijft hangen onder het zeil en jij gedurende een hete zomerdag geen last hebt van de warmte. De waterdoorlatendheid in de stof voorkomt dat er waterplassen blijven liggen op het doek als deze hangt.

Specificaties
Meer over Schaduwdoek - Nesling - 2.9m x 5.0m - Zand - Harmonicadoek (Productcode: 13195797160.7903)
 Vorm
Harmonicadoek
 Afmetingen
2.9m x 5.0m
 Kleur
Zand
 Eigenschappen
Waterdoorlatend, Compleet met ophangset, Schimmelwerend, UV-bestendig
 Merk
Nesling
 Materiaal
Polyester
 Gewicht
5.5 kg
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links