Schaduwdoek - Nesling - 3m x 3m - Gebroken wit - Harmonicadoek

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Schaduwoppervlakte creëren doe je makkelijk met het Nesling harmonicadoek gebroken wit - 3 x 3 meter. Door middel van katrollen kan je het doek helemaal of slechts een beetje open en dicht doen. Hierdoor kan je ervoor kiezen om het ene moment in de schaduw te zitten en het andere in de zon. Je hebt dus altijd precies de hoeveelheid aan schaduw die je wilt hebben. Het ophangen en monteren van dit doek is eenvoudig en kan je zelf doen. De meegeleverde handleiding helpt je hierbij en er zijn ook montagefilmpjes op internet te vinden. Als het doek eenmaal hangt, zal je buitenruimte direct meer stijl en klasse hebben en dus, wat natuurlijk het belangrijkste is, een groot schaduwoppervlakte waar je kan bijkomen van de hitte van de zon.

Uv-bestendig

Met het Nesling harmonicadoek gebroken wit - 3 x 3 meter behoort verbranden door de zon tot de verleden tijd. Het is namelijk voor 95% Uv-bestendig. Want fijn in het zonnetje zitten is natuurlijk lekker, maar teveel zon is niet goed voor de huid. Je kan verbranden en dat kan op termijn weer leiden tot andere klachten. Daarom is het dus van belang om af en toe de schaduw op te zoeken en dit harmonicadoek kan je daarbij helpen. Het voordeel van een harmonicadoek, in plaats van bijvoorbeeld een parasol, is dat je niks op de grond hebt staan zoals de poot van een parasol. Een ander handig iets is het feit dat je het ook gedeeltelijk kan openzetten, als je een keer iets minder schaduw wilt.

Duurzaam polyetheen

Het handige aan dit schaduwdoek is dat het erg duurzaam is. Allereerst omdat het gemaakt is van polyetheen. Dit is een geknoopt HDPE (High-density polyethylene) weefsel dat van nature erg sterk is. Daarbij is deze stof waterdoorlatend, schimmelwerend en Uv-bestendig. Het is ook erg gemakkelijk schoon te maken door er simpelweg wat water overheen te gooien, eventueel met wat milde zeep. Je zal dus lang plezier houden van dit harmonicadoek, want zelfs na jaren gebruik zal het eruit zien alsof je het gisteren hebt gekocht. Naast deze duurzame eigenschappen ziet het harmonicadoek er ook gewoon erg mooi uit. Let er dus wel op dat je dit doek niet kan gebruiken om mee te schuilen voor de regen omdat het waterdoorlatend is.

Specificaties
Meer over Schaduwdoek - Nesling - 3m x 3m - Gebroken wit - Harmonicadoek (Productcode: 13195852481.7903)
 Vorm
Harmonicadoek
 Afmetingen
3m x 3m
 Kleur
Gebroken wit
 Eigenschappen
Waterdoorlatend, Compleet met ophangset, Schimmelwerend, UV-bestendig
 Merk
Nesling
 Materiaal
Polyester
 Gewicht
3.9 kg
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links