Schaduwdoek - Nesling - 3m x 3m - Zand - Harmonicadoek

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Als je behoefte hebt aan schaduw, creëer je dat eenvoudig met het Nesling harmonicadoek zand - 3 x 3 meter. Dit vierkante schaduwdoek heeft een aantal eigenschappen die het uniek maken en anders dan een normaal schaduwdoek of parasol. Het is namelijk geheel of juist gedeeltelijk te openen door middel van katrollen. Op deze manier kan je, naargelang je wensen, meer of juist minder schaduwoppervlakte creëren. Het doek heeft een formaat van 3 meter bij 3 meter, groot genoeg om bijvoorbeeld zelfs de grootste eettafels van schaduw te voorzien. Het maakt het doek ideaal om te gebruiken tijdens een gezellig avondje barbecueën met familie, vrienden of kennissen. Het harmonicadoek wordt geleverd inclusief alle bevestigingsmaterialen die je nodig hebt om het goed op te hangen.

Duurzaam materiaal

Dit Nesling harmonicadoek zand - 3 x 3 meter is een duurzaam product waar je erg lang plezier van gaat hebben. Het is gemaakt van geknoopt HDPE-weefsel, wat staat voor High-density polyethylene , oftewel polyetheen. Dit is een kunststof die bekendstaat om zijn schimmelwerende en waterdoorlatende eigenschappen. Het is tevens simpel schoon te maken door er wat water overheen te gooien met eventueel iets van milde zeep.

Stijl

Naast deze duurzame eigenschappen ziet dit harmonicadoek er ook erg stijlvol uit, bijvoorbeeld boven je veranda, eethoek in de tuin of boven een speeltoestel van je kind(eren). Het geeft je buitenruimte een luxe uitstraling, maar dus ook genoeg schaduwoppervlakte om eventjes af te koelen. Omdat het doek ook Uv-bestendig is, hoef je niet bang te zijn dat je snel zal verbranden als je onder het doek zit. Je bent namelijk vrijwel volledig beschermd tegen de schadelijke Uv-straling van de zon. Dus als je zoekt naar een oplossing om je tuin, je terras of elke andere buitenruimte van schaduwoppervlakte te voorzien, dan is dit harmonicadoek van het merk Nesling een topproduct dat je daar zeker bij kan helpen.

Specificaties
Meer over Schaduwdoek - Nesling - 3m x 3m - Zand - Harmonicadoek (Productcode: 13195876190.7903)
 Vorm
Harmonicadoek
 Afmetingen
3m x 3m
 Kleur
Zand
 Eigenschappen
Waterdoorlatend, Compleet met ophangset, Schimmelwerend, UV-bestendig
 Merk
Nesling
 Materiaal
Polyester
 Gewicht
3.9 kg
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links