Schaduwdoek - Nesling - 3.6m x 3.6m - Zwart - Vierkant

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Schaduwoppervlakte in je tuin of op je terras creëren, doe je stijlvol met het Nesling schaduwdoek vierkant zwart - 3.6 x 3.6 meter. Dit is een doek dat je ophangt boven de buitenplek waar je dus schaduw wilt. Het fijne aan dit schaduwdoek is, naast het feit dat het er fantastisch uitziet, dat het Uv-bestendig is. Deze eigenschap maakt het schaduwdoek ook geschikt om te gebruiken om buiten spelende kinderen te beschermen.

Bevestigen van het schaduwdoek

Het bevestigen van dit Nesling schaduwdoek vierkant zwart - 3.6 x 3.6 meter is eenvoudig. Aan elke van de vier hoeken zit een metalen lus waar je een touw doorheen moet steken. Deze vier hoeken maak je vervolgens vast aan een muur, schutting, balk en/of paal. Dit is eigenlijk alles, dus je kan het prima zelf bevestigen. Het naar beneden halen van het schaduwzeil, bijvoorbeeld in de herfst- en wintermaanden, gaat al net zo gemakkelijk. Je kan het dus prima opbergen als je het niet nodig hebt.

Specificaties

Het zeil zal ook lang meegaan. Op de eerste plaats door het gebruikte materiaal. Het is namelijk gewoon van polyester. Hierdoor is het sterk en kan het tegen een (wind)stootje en verkleurt het niet. Het zal er jaren later dus net zo fraai uitzien als toen je het kocht. Omdat het doek tevens schimmelwerend is, hoef je ook niet bang te zijn dat vervelende schimmels zich op het doek gaan nestelen en hiermee je doek verpesten. Het is verder 3,6 meter bij 3,6 meter groot waardoor je een groot deel aan schaduwoppervlakte kan creëren, of dat nu in de tuin is, op het terras of op een ander (evenementen)terrein.

Specificaties
Meer over Schaduwdoek - Nesling - 3.6m x 3.6m - Zwart - Vierkant (Productcode: 13200080586.7903)
 Vorm
Vierkant
 Soort
Schaduwdoek
 Afmetingen
3.6m x 3.6m
 Kleur
Zwart
 Eigenschappen
Waterdoorlatend, Schimmelwerend, UV-bestendig
 Merk
Nesling
 Materiaal
Polyester
 Gewicht
2.4 kg
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links