Schaduwdoek - Nesling - 5.0m x 5.0m - Antraciet - Vierkant

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Het Nesling schaduwdoek vierkant antraciet - 5 x 5 meter is een zeil waarmee je in een handomdraai schaduwoppervlakte creëert. Hang het eenvoudig op door met een ketting elk van de vier hoeken aan een muur, schutting, veranda, balk of losse paal te bevestigen. Dit kan je goed zelf doen. Lukt het niet, dan zijn er genoeg montagefilmpjes te vinden waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe het moet.

Groot schaduwoppervlakte

Eenmaal in de lucht geeft dit schaduwdoek je, met een fors formaat van 5 meter bij 5 meter, een grote oppervlakte aan schaduw. Hierin kan je doen en laten wat je wilt. Of dat nu een boek lezen is, of een gezellig etentje met vrienden; de mogelijkheden zijn eindeloos. Het doek is Uv-bestendig en biedt je daardoor bescherming tegen de schadelijke Uv-straling van de zon. Dit schaduwzeil kan je de af en toe broodnodige koelte geven, bijvoorbeeld op je veranda, in je tuin of op je (dak)terras.

Andere specificaties

Het doek is verder schimmelwerend en waterdoorlatend. Schimmels zullen het dus niet verpesten en water kan op het Nesling schaduwdoek vierkant antraciet - 5 x 5 meter niet op het doek blijven liggen, omdat het er dus doorheen valt. Het voordeel hiervan is dat het zeil niet te zwaar kan worden, en uiteindelijk stuk gaat, door het regenwater dat erop ligt. Een nadeel is uiteraard dat je het niet kan gebruiken om droog te blijven als je eronder zit en het begint te regenen. Het is verder gemaakt van stevig polyester dat tegen een stootje kan. We raden aan om het doek, ondanks dat het erg sterk is, in de herfst- en de wintermaanden naar binnen te halen. Zo heb je nog langer plezier van dit schaduwdoek. Kortom, wil je op een trendy manier in de schaduw kunnen zitten, dan is dit schaduwdoek van het merk Nesling een goede optie.

Specificaties
Meer over Schaduwdoek - Nesling - 5.0m x 5.0m - Antraciet - Vierkant (Productcode: 13199985750.7903)
 Vorm
Vierkant
 Soort
Schaduwdoek
 Afmetingen
5.0m x 5.0m
 Kleur
Antraciet
 Eigenschappen
Waterdoorlatend, Schimmelwerend, UV-bestendig
 Merk
Nesling
 Materiaal
Polyester
 Gewicht
4.5 kg
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links