Schaduwdoek - Perel - 5.0m x 5.0m - Champagne - Vierkant

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Het Perel schaduwdoek vierkant champagne - 5 x 5 meter is een product waarmee je op een stijlvolle manier een koel plekje creëert. Door dit schaduwdoek bijvoorbeeld op je terras of in je tuin op te hangen, krijg je naast schaduw ook bescherming tegen de zon. Het doek is namelijk Uv-bestendig. Dit maakt het champagnekleurige doek ook erg geschikt om bijvoorbeeld te gebruiken bij een buitenbadje, zandbak of schommel, zodat de kinderen veilig en fijn kunnen spelen. Met een formaat van 5 meter bij 5 meter kan je een groot deel van de ruimte van schaduw voorzien. Het wordt geleverd zonder de materialen om het te bevestigen, dus die dien je nog apart te kopen.

Gaat lang mee

Dit Perel schaduwdoek vierkant champagne - 5 x 5 meter is een handige manier om schaduw te creëren. Maar het gaat ook ontzettend lang mee. Ten eerste door het stevige polyester waarvan het is gemaakt. Dit kan tegen een stootje of rukwind. Ten tweede is het doek in de wasmachine te reinigen, waardoor het er lang goed uit blijft zien en je dus niet snel een nieuwe hoeft te kopen. Ten derde is het waterdoorlatend en schimmelwerend, waardoor je geen last krijgt van vervelende schimmels en rottingsverschijnselen. Ten vierde is het doek gemakkelijk op te hangen en weer te demonteren. Dit laatste is ideaal in de maanden dat je wat minder in de tuin zit en je het doek dus niet nodig hebt. Vouw het op, berg het op in het bijgeleverde opbergtasje en je hebt er geen omkijken meer naar.

Waarom een schaduwdoek?

Maar waarom zou je überhaupt een schaduwdoek gebruiken, als je ook een parasol kan gebruiken om in de schaduw te kunnen zitten? Een parasol heeft vaak een zware poot die in de weg kan staan. Het is lastig om deze precies boven een tafel te krijgen zonder dat een deel van de tafel meer of minder schaduw krijgt. Met een schaduwdoek heb je dit probleem niet, omdat het aan de muur of schutting bevestigd is. Dit geeft een veel ruimtelijker effect en neemt minder plaats in beslag. Een schaduwdoek kan je ook gemakkelijk opbergen en reinigen, in tegenstelling tot het doek van een parasol.

Specificaties
Meer over Schaduwdoek - Perel - 5.0m x 5.0m - Champagne - Vierkant (Productcode: 15863415295.7903)
 Vorm
Vierkant
 Soort
Schaduwdoek
 Afmetingen
5.0m x 5.0m
 Kleur
Champagne
 Eigenschappen
Waterdoorlatend, Machinewasbaar, Opvouwbaar, Schimmelwerend, UV-bestendig
 Merk
Perel
 Materiaal
Polyester
 Excl. Bevestingsmateriaal
 Gewicht
4.5 kg
 Incl. Opberghoes
Reviews
Schrijf een review en maak kans op je aankoopbedrag terug!
 
         

Er is nog geen review voor dit product. Beoordeel dit product als eerste.

  Schrijf een review  
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links