Spanmoer

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Perel RVS spanmoer

Met warme zomerse dagen kun je haast niet zonder wat schaduw, daarvoor is een schaduwdoek ideaal. Uiteraard moet je deze wel stevig bevestigen en daarvoor gebruik je onder meer de Perel RVS spanmoer. Zo hoef je je geen zorgen te maken dat het doek plotseling loslaat. De moer maakt het bovendien mogelijk om hem gemakkelijk en eenvoudig op te hangen. Zelfs als het hard waait dan is dit product het ideale koppelmateriaal waar je op kunt vertrouwen. De spanmoer bevestig je aan iedere hoek. Of het nou om een driehoek of vierkant scherm gaat – je kunt hem voor ieder soort gebruiken.

Weerbestendig

De Perel RVS spanmoer heeft meerdere voordelen in tegenstelling tot een draadspanner. Je doek hangt grotendeels buiten. Het laatste wat je natuurlijk wilt is dat het bevestigingsmateriaal beschadigt, daarom gebruikt Perel RVS materiaal. De spanmoer is daarmee bestendig tegen een flinke stortbui of vochtig weer. De handigheid zit vooral in de in -en uitdraai-functie. Zo kun je hem in één korte en gemakkelijke handeling maar liefst tot 8cm langer verstellen. Handig als je halverwege de dag je scherm iets strakker of losser wilt stellen. Het lichtgewicht van dit RVS artikel van Perel is daarom een ideale uitkomst. Door zijn lichte gewicht en de kleine afmetingen neemt hij weinig ruimte in beslag en is hij gemakkelijk mee te nemen. Erg praktisch voor als je je tarp mee wilt nemen op vakantie.

Volledige bevestiging-set

Wil je er honderd procent zeker van zijn dat jouw schaduwdoek stevig hangt? Dan is het aan te raden om hiernaast een complete set bij te kopen. Deze bestaat uit een spanwartel, oogbout, karabijnhaak, nylontouw en een oog op plaat. Zo ben je goed voorbereid op een warme zomerdag en kun je rustig genieten van de schaduw. Ook met een stootje wind en een plaatselijke stortbui.

Specificaties
Meer over Spanmoer (Productcode: 16226581854.7903)
 Bevestigingsmateriaal
Spanmoer
 Materiaal
RVS
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links