Schaduw doek verkoper

De gietvloer: wat is het en wat zijn de voordelen?

Geplaatst op

Een gietvloer is een prachtige aanvulling op je interieur. We willen graag met je doornemen wat er zo bijzonder aan is. Wij hebben een aantal eigenschappen van de gietvloer onder elkaar gezet zodat je weet waar je voor kiest als je gaat voor deze vloer. Daarbij hebben we ook nog een bonus vloer behandeld, zodat je een alternatief hebt. Lees snel verder. 

De voordelen van een gietvloer 

Veel mensen kiezen voor een gietvloer omdat deze gemaakt is van kunststof die zeer sterk is en daardoor slijtvast en waterafstotend. Zo doe je langer met een vloer en is deze ook heel gemakkelijk schoon te maken, dit heeft natuurlijk allerlei voordelen als het gaat over de hygiëne in huis. Kinderen spelen vaak op de grond en op deze manier zitten ze niet in de viezigheid, maar juist op een frisse vloer. Doordat de vloer gemaakt is van kunststof, is deze in verschillende kleuren te krijgen. Vaak wordt er gekozen voor een grijze of witte vloer, maar in theorie zijn alle kleuren mogelijk. Dit laatste maakt het heel erg gemakkelijk om de vloer precies te laten aansluiten bij jouw ideeën over je interieur.

De laminaatvloer is zeer flexibel

Alternatief voor de gietvloer willen we je aanraden om eens je te verdiepen in de laminaatvloer. Het feit wil dat de gietvloer relatief duurder is dan de meeste vloeren. In sommige gevallen wil je een vloer die beter aansluit bij een beperkter budget. De laminaatvloer is dan een uitstekende keuze: de prijs voor de aanschaf is relatief laag.

Deze vloer is gemakkelijk te leggen en de planken zijn bijzonder eenvoudig te bewerken. Wanneer je een specifieke vloer zoekt, is het met laminaat ook erg gemakkelijk om die bepaalde vloer te vinden. Dit vanwege het feit dat de laminaatvloer in feite de uitstraling krijgt door de print die onder de toplaag zit. Deze print kan in feite alle kleuren en lijnen hebben die je maar wenst. Met de laminaatvloer heb je dus een bijzonder flexibele optie te pakken, deze past vrijwel altijd bij jouw interieur.

Gerelateerde berichten

Over ons

We houden je op de hoogte van design.

Contactgegevens

Via info @ schaduwdoek-verkoper.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden